Bakfiets.nl Cargo Bike Kort

Bakfiets.nl Cargo Bike Kort

Bakfiets.nl Cargo Bike Kort

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Slechts: € 0,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

Dit is een compacte tweewielbakfiets van Bakfiets.nl waar met gemak 2 kinderen in mee kunnen.

 
WE HEBBEN EEN AANTAL MOOIE KORTINGSPAKKETTEN GEMAAKT MET EEN AANTAL MEEST VERKOCHTE ACCESSOIRES. DEZE KORTING KAN OPLOPEN TOT € 281. KIJK BIJ DE OPTIES VOOR DE PAKKETTEN.

Bakfiets.nl is marktleider in Nederland en iedereen kent deze bakfietsen wel. Deze Bakfiets.nl Cargo Bike kwam als beste uit de test bij het tv-programma KASSA. En dat is ook terecht, want deze bakfiets is super goed en veilig voor kinderenvervoer. Met gemak kunnen dan ook 2 kinderen mee, en in de bak blijft er dan nog ruimte voor een grote boodschappentas. Een baby kan natuurlijk ook mee, door een Maxi Cosi plat op de bodem van de bakfiets te plaatsen, of door gebruik te maken van een Melia Schelp.

De fietsen worden in Nederland in Hoogeveen geproduceerd en het frame is van staal, maar toch heeft roest geen kans. Dus je kunt deze bakfietsen gewoon buiten laten staan. Je kunt kiezen uit een aantal uitvoeringen. Standaard wordt deze bakfiets uitgeleverd met 3 Shimano versnellingen en 2 handremmen. Je kunt ook kiezen voor 7 of 8 versnellingen of een uitvoering met 8 versnellingen en een terugtraprem.

Steeds meer mensen kiezen voor een bakfiets met electrische ondersteuning, omdat het wel lekker licht is. De motor zit in het voorwiel en trekt je dus eigenlijk mee. Het betreft een 24 volt-motor met 180 watt. Het accu-pack is van Panasonic en is een Li-ion 24V 439 Wh batterij.

Deze bakfiets is standaard uitgerust met een Axa ringslot, naafdynamo, stevige bagagedrager en een houten bankje in de bak met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kun je deze bakfiets nog wel uitbreiden met een aantal accessoires, zoals een regenhuif of een afdekzeil. Denk ook even aan een kettingslot, omdat het belangrijk is zo’n mooie fiets goed op slot te zetten.

Hieronder een filmpje over hoe lekker het is om boodschappen te doen met deze bakfiets:

 

Stel je bakfiets samen & bestelMerk Bakfiets.nl
Aantal wielen Tweewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 53,5 cm
Kleuren opties Blauw, Mat Zwart, Rood, Zwart
Frame Materiaal Staal
Gewicht (kilo) 37
Afmetingen 225 cm lang x 63 cm breed
Wielmaat voor (inch) 20
Wielmaat achter (inch) 26
Verlichting Naafdynamo
Ringslot Axa
Versnellingen 3, 7 of 8 Nexus versnellingen
Banden Schwalbe
WE HEBBEN EEN AANTAL MOOIE KORTINGSPAKKETTEN GEMAAKT MET EEN AANTAL MEEST VERKOCHTE ACCESSOIRES. DEZE KORTING KAN OPLOPEN TOT € 281. KIJK BIJ DE OPTIES VOOR DE PAKKETTEN. Bakfiets.nl is marktleider in Nederland en iedereen kent deze bakfietsen wel. Deze Bakfiets.nl Cargo Bike kwam als beste uit de test bij het tv-programma KASSA. En dat is ook terecht, want deze bakfiets is super goed en veilig voor kinderenvervoer. Met gemak kunnen dan ook 2 kinderen mee, en in de bak blijft er dan nog ruimte voor een grote boodschappentas. Een baby kan natuurlijk ook mee, door een Maxi Cosi plat op de bodem van de bakfiets te plaatsen, of door gebruik te maken van een Melia Schelp. De fietsen worden in Nederland in Hoogeveen geproduceerd en het frame is van staal, maar toch heeft roest geen kans. Dus je kunt deze bakfietsen gewoon buiten laten staan. Je kunt kiezen uit een aantal uitvoeringen. Standaard wordt deze bakfiets uitgeleverd met 3 Shimano versnellingen en 2 handremmen. Je kunt ook kiezen voor 7 of 8 versnellingen of een uitvoering met 8 versnellingen en een terugtraprem. Steeds meer mensen kiezen voor een bakfiets met electrische ondersteuning, omdat het wel lekker licht is. De motor zit in het voorwiel en trekt je dus eigenlijk mee. Het betreft een 24 volt-motor met 180 watt. Het accu-pack is van Panasonic en is een Li-ion 24V 439 Wh batterij. Deze bakfiets is standaard uitgerust met een Axa ringslot, naafdynamo, stevige bagagedrager en een houten bankje in de bak met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kun je deze bakfiets nog wel uitbreiden met een aantal accessoires, zoals een regenhuif of een afdekzeil. Denk ook even aan een kettingslot, omdat het belangrijk is zo’n mooie fiets goed op slot te zetten. Hieronder een filmpje over hoe lekker het is om boodschappen te doen met deze bakfiets:
QR code van Bakfiets.nl Cargo Bike Kort