Bakfiets.nl Cargo Bike Premium

Bakfiets.nl Cargo Bike Premium

Bakfiets.nl Cargo Bike Premium

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 1.939,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

De meest verkochte bakfiets van heel Nederland, dat is dit model. Je kunt deze bakfiets.nl helemaal zelf samenstellen en het is een snelle tweewieler met een verlengde bak.

 
Bakfiets.nl heeft een bijzonder Premium-model ontwikkeld dat uitgevoerd is met allerlei bijzondere accessoires. Eigenlijk is het qua model gewoon de Cargo Bike Lang, dit is veruit de meest verkocht bakfiets van Nederland en daarmee is Bakfiets.nl marktleider. Maar laten we het vooral snel hebben over al die mooie extra's. Deze Cargo Bike Premium heeft standaard 7 versnellingen en 2 handremmen (rollerbrakes). Verder heeft de bakfiets prachtige aged leren handvatten en leren zadel van Brooks. Daarnaast is de bakfiets uitgevoerd met een naafdynamo en zijn zowel het spatbord als de velgen in de creme-kleur meegespoten. Hierdoor is de bakfiets echt een lust voor het oog. De zadelpen is verend gemaakt, waardoor je extra lekker zit. En er zit een oog op de bakfiets, bij het balhoofd, waar het kettingslot gemakkelijk mee wordt vastgezet.

Standaard wordt de Bakfiets.nl Cargo Bike Premium dus uitgevoerd met 7 versnellingen, maar tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor een uitvoering met 8 Shimano Premium versnellingen, of nog luxer: een NuVinci traploze versnelling. Bij een NuVinci-versnellingsnaaf kun je werkelijk alle standen kiezen en is erg prettig in het gebruik. Normale versnellingen werken met tandwielen, de naaf werkt eigenlijk met kleine kogeltjes. Hierdoor kun je veel sneller schakelen en heb je veel meer bereik.
Natuurlijk kan ook deze Bakfiets.nl elektrisch ondersteund worden. Dan ga je helemaal als de brandweer! Bakfiets.nl werkt samen met Panasonic en heeft de motor in het voorwiel zitten. Het betreft een Panasonic Li-ion accu van 439 Wh en 24 volt. Het opladen van de accu duurt circa 5 uur, en je kunt dan zo'n 65 km rijden (op een vlakke ondergrond). Dat is dus enorm, en enorm lekker. Bij onze winkel in Amsterdam staat altijd een elektrische bakfiets.nl, dus kom gerust eens proberen. Maar wees wel gewaarschuwd, want je wilt al snel niets anders meer...

Standaard wordt deze bakfiets uitgeleverd met een houten bankje met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kunnen er dan dus 2 kinderen mee, en er kan nog een Maxi Cosi op de bodem van de bakfiets worden meegenomen. Er kan ook worden gekozen voor een Melia Schelp om de baby mee te nemen. Later kan er een extra bankje worden gemonteerd, waarop nog eens 1 extra kindje meekan.
De fietsen worden in Nederland in Hoogeveen geproduceerd en het frame is van staal, maar toch heeft roest geen kans. Dus je kunt deze bakfietsen gewoon buiten laten staan. Deze bakfiets is standaard uitgerust met een Axa ringslot, stevige bagagedrager en een houten bankje in de bak met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kun je deze bakfiets nog wel uitbreiden met een aantal accessoires, zoals een regenhuif of een afdekzeil en sinds kort ook een regenhoes die om de hele bakfiets heen kan. Denk ook even aan een kettingslot, omdat het belangrijk is zo’n mooie fiets goed op slot te zetten.

Hieronder een filmpje met de Cargo Bike Lang en een Maxi Cosi erin:

 

Stel je bakfiets samen & bestel

Bakfiets.nl Cargo Bike Premium   +€ 1.939,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Add Items to Cart In winkelwagen


Merk Bakfiets.nl
Aantal wielen Tweewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 53,5 cm
Kleuren opties Antraciet, Blauw, Mat Zwart, Rood, Wit, Zwart
Frame Materiaal Staal
Gewicht (kilo) 41
Afmetingen 255 cm lang x 63 cm breed
Wielmaat voor (inch) 20
Wielmaat achter (inch) 26
Verlichting Naafdynamo
Ringslot Axa
Versnellingen 7, 8 of traploze versnellingen
Banden Schwalbe
Bakfiets.nl heeft een bijzonder Premium-model ontwikkeld dat uitgevoerd is met allerlei bijzondere accessoires. Eigenlijk is het qua model gewoon de Cargo Bike Lang, dit is veruit de meest verkocht bakfiets van Nederland en daarmee is Bakfiets.nl marktleider. Maar laten we het vooral snel hebben over al die mooie extra's. Deze Cargo Bike Premium heeft standaard 7 versnellingen en 2 handremmen (rollerbrakes). Verder heeft de bakfiets prachtige aged leren handvatten en leren zadel van Brooks. Daarnaast is de bakfiets uitgevoerd met een naafdynamo en zijn zowel het spatbord als de velgen in de creme-kleur meegespoten. Hierdoor is de bakfiets echt een lust voor het oog. De zadelpen is verend gemaakt, waardoor je extra lekker zit. En er zit een oog op de bakfiets, bij het balhoofd, waar het kettingslot gemakkelijk mee wordt vastgezet. Standaard wordt de Bakfiets.nl Cargo Bike Premium dus uitgevoerd met 7 versnellingen, maar tegen een meerprijs kun je ook kiezen voor een uitvoering met 8 Shimano Premium versnellingen, of nog luxer: een NuVinci traploze versnelling. Bij een NuVinci-versnellingsnaaf kun je werkelijk alle standen kiezen en is erg prettig in het gebruik. Normale versnellingen werken met tandwielen, de naaf werkt eigenlijk met kleine kogeltjes. Hierdoor kun je veel sneller schakelen en heb je veel meer bereik. Natuurlijk kan ook deze Bakfiets.nl elektrisch ondersteund worden. Dan ga je helemaal als de brandweer! Bakfiets.nl werkt samen met Panasonic en heeft de motor in het voorwiel zitten. Het betreft een Panasonic Li-ion accu van 439 Wh en 24 volt. Het opladen van de accu duurt circa 5 uur, en je kunt dan zo'n 65 km rijden (op een vlakke ondergrond). Dat is dus enorm, en enorm lekker. Bij onze winkel in Amsterdam staat altijd een elektrische bakfiets.nl, dus kom gerust eens proberen. Maar wees wel gewaarschuwd, want je wilt al snel niets anders meer... Standaard wordt deze bakfiets uitgeleverd met een houten bankje met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kunnen er dan dus 2 kinderen mee, en er kan nog een Maxi Cosi op de bodem van de bakfiets worden meegenomen. Er kan ook worden gekozen voor een Melia Schelp om de baby mee te nemen. Later kan er een extra bankje worden gemonteerd, waarop nog eens 1 extra kindje meekan. De fietsen worden in Nederland in Hoogeveen geproduceerd en het frame is van staal, maar toch heeft roest geen kans. Dus je kunt deze bakfietsen gewoon buiten laten staan. Deze bakfiets is standaard uitgerust met een Axa ringslot, stevige bagagedrager en een houten bankje in de bak met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kun je deze bakfiets nog wel uitbreiden met een aantal accessoires, zoals een regenhuif of een afdekzeil en sinds kort ook een regenhoes die om de hele bakfiets heen kan. Denk ook even aan een kettingslot, omdat het belangrijk is zo’n mooie fiets goed op slot te zetten. Hieronder een filmpje met de Cargo Bike Lang en een Maxi Cosi erin:
QR code van Bakfiets.nl Cargo Bike Premium