Bakfiets.nl Cargobike Airo

Bakfiets.nl Cargobike Airo

Bakfiets.nl Cargobike Airo

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 2.519,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

Dit is de Bakfiets.nl Cargobike Airo, een bakfiets helemaal van nu. Dus een aluminium frame, maar ook een aluminium bak en met een aantal prachtige accessoires erop. Dit is echt een top-bakfiets, en natuurlijk ook mogelijk met electrische ondersteuning.

 
DEZE BIJZONDERE BAKFIETS WORDT UITGELEVERD VANAF BEGIN SEPTEMBER 2014, MAAR NU AL WEL ALS EERSTE BIJ ONS TE BESTELLEN. DAAROM NU EEN INTRODUCTIE-KORTING VAN 10% (NORMAAL EUR 2.799 EN NU EUR 2.519).

Deze Bakfiets.nl Cargobike Airo is een zeer bijzondere fiets. Bakfiets.nl is veruit marktleider met de gewone Cargobike Lang. Deze heeft u vast zien fietsen. Nu hebben ze op basis van deze fiets een nieuw model ontwikkeld en dat is de Airo geworden. Deze fiets lijkt qua afmetingen en opzet heel erg veel op de traditionele Cargobike Lang, maar heeft allerlei bijzondere specificaties. Dit maakt deze fiets eigenlijk tot de meest high-end bakfiets van Nederland. Het frame is bijvoorbeeld helemaal van aluminium, dat ervoor zorgt dat deze bakfiets extra lichtgewicht is. Daarnaast is de bak ook omgeven van aluminium. Wat dat betreft lijkt deze bakfiets misschien nog wel het meest op de Urban Arrow bakfietsen.

De bakfiets wordt standaard uitgevoerd met een Shimano Alfine 11 versnellingsnaaf met naaldlagers. De handremmen zijn hydraulische schijfremmen, dus ook extra goed voor wat meer heuvelachtige gebieden. Ook het stuur is wat sportiever uitgevoerd, met handlebars. Wat dat betreft is dit een zeer luxe uitgevoerde bakfiets. Natuurlijk kunnen er nog steeds kinderen mee hoor! Er zit standaard 1 bankje in met 2 driepuntsgordeltjes. Natuurlijk kunnen er dan dus 2 kinderen mee, en er kan nog een Maxi Cosi op de bodem van de bakfiets worden meegenomen. Er kan ook worden gekozen voor een Melia Schelp om de baby mee te nemen. Later kan er een extra bankje worden gemonteerd, waarop nog eens 1 extra kindje meekan.

Deze Bakfiets.nl Airo is verkrijgbaar in 2 kleuren, ofwel glimmend zwart, ofwel matzwart. En zoals boven beschreven met 11 Alfine versnellingen. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om deze fiets electrisch te laten ondersteunen. Bakfiets.nl heeft supersterke motoren van Panasonic gekozen voor haar bakfietsen. De accu is 24 volt, 439 Wh Li-ion en de accu is gemakkelijk uit de fiets te halen (de accu zit onder de bagagedrager) of er juist weer in te zetten. Er is gekozen voor de Lithiumion-techniek. Op een vlak terrein kan tot maximaal 65 km worden gefietst, dat is dus enorm. Het opladen duurt ongeveer 4-5 uur. De motor zit in het voorwiel, waardoor je eigenlijk een beetje wordt 'meegetrokken'. Kortom, een electrische variant is ook zeker een optie.

Deze bakfiets is standaard uitgerust met een Axa ringslot, naafdynamo, stevige bagagedrager (ook van aluminium) en een bankje in de bak met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kun je deze bakfiets nog wel uitbreiden met een aantal accessoires, zoals een regenhuif of een afdekzeil en sinds kort ook een regenhoes die om de hele bakfiets heen kan. Denk ook even aan een kettingslot, omdat het belangrijk is zo’n mooie fiets goed op slot te zetten. En natuurlijk hebben we ook voor deze bakfiets een aantal kortingspakketten gemaakt op basis van diverse accessoires. Kijk maar even goed of je daar iets aan hebt.

 

Stel je bakfiets samen & bestel

Bakfiets.nl Cargobike Airo   +€ 2.519,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Add Items to Cart In winkelwagen


Merk Bakfiets.nl
Aantal wielen Tweewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 53,5 cm
Kleuren opties Mat Zwart
Frame Materiaal Aluminium
Gewicht (kilo) 35
Afmetingen 255 cm lang x 63 cm breed
Wielmaat voor (inch) 20
Wielmaat achter (inch) 26
Verlichting Naafdynamo
Ringslot Axa
Versnellingen 11 Alfine versnellingen
Banden Schwalbe
DEZE BIJZONDERE BAKFIETS WORDT UITGELEVERD VANAF BEGIN SEPTEMBER 2014, MAAR NU AL WEL ALS EERSTE BIJ ONS TE BESTELLEN. DAAROM NU EEN INTRODUCTIE-KORTING VAN 10% (NORMAAL EUR 2.799 EN NU EUR 2.519). Deze Bakfiets.nl Cargobike Airo is een zeer bijzondere fiets. Bakfiets.nl is veruit marktleider met de gewone Cargobike Lang. Deze heeft u vast zien fietsen. Nu hebben ze op basis van deze fiets een nieuw model ontwikkeld en dat is de Airo geworden. Deze fiets lijkt qua afmetingen en opzet heel erg veel op de traditionele Cargobike Lang, maar heeft allerlei bijzondere specificaties. Dit maakt deze fiets eigenlijk tot de meest high-end bakfiets van Nederland. Het frame is bijvoorbeeld helemaal van aluminium, dat ervoor zorgt dat deze bakfiets extra lichtgewicht is. Daarnaast is de bak ook omgeven van aluminium. Wat dat betreft lijkt deze bakfiets misschien nog wel het meest op de Urban Arrow bakfietsen. De bakfiets wordt standaard uitgevoerd met een Shimano Alfine 11 versnellingsnaaf met naaldlagers. De handremmen zijn hydraulische schijfremmen, dus ook extra goed voor wat meer heuvelachtige gebieden. Ook het stuur is wat sportiever uitgevoerd, met handlebars. Wat dat betreft is dit een zeer luxe uitgevoerde bakfiets. Natuurlijk kunnen er nog steeds kinderen mee hoor! Er zit standaard 1 bankje in met 2 driepuntsgordeltjes. Natuurlijk kunnen er dan dus 2 kinderen mee, en er kan nog een Maxi Cosi op de bodem van de bakfiets worden meegenomen. Er kan ook worden gekozen voor een Melia Schelp om de baby mee te nemen. Later kan er een extra bankje worden gemonteerd, waarop nog eens 1 extra kindje meekan. Deze Bakfiets.nl Airo is verkrijgbaar in 2 kleuren, ofwel glimmend zwart, ofwel matzwart. En zoals boven beschreven met 11 Alfine versnellingen. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om deze fiets electrisch te laten ondersteunen. Bakfiets.nl heeft supersterke motoren van Panasonic gekozen voor haar bakfietsen. De accu is 24 volt, 439 Wh Li-ion en de accu is gemakkelijk uit de fiets te halen (de accu zit onder de bagagedrager) of er juist weer in te zetten. Er is gekozen voor de Lithiumion-techniek. Op een vlak terrein kan tot maximaal 65 km worden gefietst, dat is dus enorm. Het opladen duurt ongeveer 4-5 uur. De motor zit in het voorwiel, waardoor je eigenlijk een beetje wordt 'meegetrokken'. Kortom, een electrische variant is ook zeker een optie. Deze bakfiets is standaard uitgerust met een Axa ringslot, naafdynamo, stevige bagagedrager (ook van aluminium) en een bankje in de bak met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kun je deze bakfiets nog wel uitbreiden met een aantal accessoires, zoals een regenhuif of een afdekzeil en sinds kort ook een regenhoes die om de hele bakfiets heen kan. Denk ook even aan een kettingslot, omdat het belangrijk is zo’n mooie fiets goed op slot te zetten. En natuurlijk hebben we ook voor deze bakfiets een aantal kortingspakketten gemaakt op basis van diverse accessoires. Kijk maar even goed of je daar iets aan hebt.
QR code van Bakfiets.nl Cargobike Airo