De Fietsfabriek Bakfiets Original Long

De Fietsfabriek Bakfiets Original Long

De Fietsfabriek Bakfiets Original Long

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 1.695,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

De Fietsfabriek heeft een verlengde cargo tweewieler bakfiets, standaard met 3 versnellingen en een terugtraprem. Maar vanzelfsprekend ook uit te breiden met andere specificaties.

 
Deze tweewiel-bakfiets van de Fietsfabriek is het meest populair. Dit komt doordat dit de verlengde versie is van het ‘Original’- model. Deze bakfiets is 15 centimeter langer en dus kunnen er meer kinderen mee. Natuurlijk kunnen er 2 kinderen mee op het houten bankje, maar er kan eventueel een extra bankje besteld worden waar nog 2 kinderen op mee kunnen. Het is ook veel gemakkelijker om de Maxi Cosi mee te nemen in de bak en daarnaast nog 1 of 2 kinderen op het bankje. Dan heb je een Maxi Cosi-constructie nodig, maar dat is wel erg prettig.

Deze Fietsfabriek bakfiets heeft een stevig frame en is gefosfateerd en daarna gepoedercoat. Hierdoor kan het frame niet roesten en dus lekker buiten staan in weer en wind. De houten bak is van betonplex met gesealde randen en verstevigd met hoekprofielen. Onderscheidend van vrijwel alle andere merken is dat het voorwiel met 2 stuurstangen wordt aangestuurd, dat is dus extra stevig en prettig fietsen.

De bakfiets heeft standaard 7 versnellingen en handremmen.

Je kunt deze bakfiets natuurlijk uitbreiden met een bijpassende regenhuif zodat de kinderen lekker beschermd zijn tegen koude, wind en regen. Een afdekzeil kan ook handig zijn. En vergeet sowieso niet een goed kettingslot. De standaard kleuren zijn rood, blauw, zwart, matzwart of legergroen. Voor een meerprijs kun je uit een aantal andere kleuren kiezen.

Ook deze bakfiets staat altijd in onze winkels in Amsterdam en Haarlem voor een proefrit. Je bent van harte welkom om de fiets uit te testen en de koffie of thee staan altijd klaar. De levertijd op alle Fietsfabriek-fietsen is altijd standaard 5 weken, vanwege de vele keuze in kleur.
 

Stel je bakfiets samen & bestel

De Fietsfabriek Bakfiets Original Long   +€ 1.695,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Add Items to Cart In winkelwagen


Merk De Fietsfabriek
Aantal wielen Tweewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 53
Kleuren opties Antraciet, Mat Zwart, Rood, Wit
Frame Materiaal Staal
Gewicht (kilo) 44
Afmetingen 240 cm lang x 65 cm breed x 103 cm hoog
Wielmaat voor (inch) 20
Wielmaat achter (inch) 26
Verlichting Batterijverlichting
Ringslot Abus
Versnellingen 7 Nexus versnellingen
Banden Schwalbe
Deze tweewiel-bakfiets van de Fietsfabriek is het meest populair. Dit komt doordat dit de verlengde versie is van het ‘Original’- model. Deze bakfiets is 15 centimeter langer en dus kunnen er meer kinderen mee. Natuurlijk kunnen er 2 kinderen mee op het houten bankje, maar er kan eventueel een extra bankje besteld worden waar nog 2 kinderen op mee kunnen. Het is ook veel gemakkelijker om de Maxi Cosi mee te nemen in de bak en daarnaast nog 1 of 2 kinderen op het bankje. Dan heb je een Maxi Cosi-constructie nodig, maar dat is wel erg prettig. Deze Fietsfabriek bakfiets heeft een stevig frame en is gefosfateerd en daarna gepoedercoat. Hierdoor kan het frame niet roesten en dus lekker buiten staan in weer en wind. De houten bak is van betonplex met gesealde randen en verstevigd met hoekprofielen. Onderscheidend van vrijwel alle andere merken is dat het voorwiel met 2 stuurstangen wordt aangestuurd, dat is dus extra stevig en prettig fietsen. De bakfiets heeft standaard 7 versnellingen en handremmen. Je kunt deze bakfiets natuurlijk uitbreiden met een bijpassende regenhuif zodat de kinderen lekker beschermd zijn tegen koude, wind en regen. Een afdekzeil kan ook handig zijn. En vergeet sowieso niet een goed kettingslot. De standaard kleuren zijn rood, blauw, zwart, matzwart of legergroen. Voor een meerprijs kun je uit een aantal andere kleuren kiezen. Ook deze bakfiets staat altijd in onze winkels in Amsterdam en Haarlem voor een proefrit. Je bent van harte welkom om de fiets uit te testen en de koffie of thee staan altijd klaar. De levertijd op alle Fietsfabriek-fietsen is altijd standaard 5 weken, vanwege de vele keuze in kleur.
QR code van De Fietsfabriek Bakfiets Original Long