De Fietsfabriek Bakfiets Smart

De Fietsfabriek Bakfiets Smart

De Fietsfabriek Bakfiets Smart

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 2.250,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

De driewielbakfiets van de Fietsfabriek die lekker smal is met 78 cm breed en dus veel vaker door een tuinhekje kan. Dit is de Fietsfabriek Smart Bakfiets, verkrijgbaar in 5 standaard-kleuren en natuurlijk ook te kiezen met electrische ondersteuning.

 
Deze driewielbakfiets van de Fietsfabriek verkopen we tegenwoordig meer dan de traditionele Fietsfabriek Bakfiets Classic. Dat komt omdat alle kennis en expertise van de afgelopen jaren is verwerkt in deze nieuwe snellere en slankere bakfiets. Het belangrijkste verschil is dat deze bakfiets smaller is met 78 centimeter op het breedste punt en daardoor gemakkelijker door een tuinhek gaat. Ook is het stuur minder ver van het zadel af, waardoor vooral dames dit prettiger vinden fietsen. De Fietsfabriek is eigenlijk het merk dat de bakfiets weer opnieuw in Nederland heeft geintroduceerd. Inmiddels zijn ruim 10.000 bakfietsen verkocht. Wij vergelijken de Fietsfabriek eigenlijk altijd met het automerk 'Volvo'. Het is een super-kwalitatief merk en aan alles is gedacht. Zo is de Fietsfabriek bijvoorbeeld de enige die een slotbeker heeft. Erg handig om je lange kettingslot in te bewaren.

Qua specificaties is deze bakfiets bijna exact hetzelfde als de Fietsfabriek Bakfiets Classic. Het is een lekkere stevige bakfiets waar 150 kilo gewicht in de bak kan. Standaard heeft deze bakfiets 1 houten bankje met 2 driepuntsgordels voor 2 kinderen. Je kunt een extra bankje aanschaffen en dan kun je met gemak nog 2 kinderen meenemen en daarnaast nog flink wat bagage. Je kunt ook op dit 2e bankje een Maxi Cosi plaatsen. Dit zetten we dan vast met een extra brede plank en een Maxi Cosi Gordel. Je kunt er ook voor kiezen om een Melia Schelp te monteren. Vanzelfsprekend verkopen we deze accessoires allemaal los in deze webshop.

Het frame is gepoedercoat, roest kan dus niet voorkomen. Bovendien geeft de Fietsfabriek daar 11 jaar garantie op. Deze Fietsfabriek bakfiets heeft standaard 7 versnellingen van Nexus en een terugtraprem. Ook deze fiets is electrisch uit te voeren voor een meerprijs. Dan heb je 7 versnellingen en een handremmen.

De bakfiets is volledig uitgerust met een stevige bagagedrager, verstelbaar zadel, verstelbaar stuur, opstapje voor de kinderen naar de bak, ringslot van Abus en batterijverlichting. Zelf kun je nog bepalen of je een regenhuif neemt, dit is een heel leuk tentje waar kinderen direct enthousiast van worden. En het helpt echt tegen regen, wind en koude! Andere accessoires zijn een afdekzeil, slotbeker of een kettingslot.

De kleur is gepoedercoat en standaard is een keuze tussen de kleuren rood, matzwart, grijs en wit. Voor een meerprijs kun je deze bakfiets lekker vrolijk maken met bijvoorbeeld crème, limegroen, geel of oranje. Succes met kiezen!

Deze bakfiets staat altijd in onze winkels in Amsterdam en Haarlem om uit te proberen. Kom gerust langs, neem de kinderen mee en laat je goed voorlichten en test de bakfiets uit. De levertijd van alle Fietsfabriek-bakfietsen is standaard 5 weken, omdat de fiets op bestelling wordt geproduceerd.
 

Stel je bakfiets samen & bestel

De Fietsfabriek Bakfiets Smart   +€ 2.250,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Add Items to Cart In winkelwagen


Merk De Fietsfabriek
Aantal wielen Driewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 59
Kleuren opties Blauw, Geel, Groen, Mat Zwart, Rood, Wit, Zwart
Frame Materiaal Staal
Gewicht (kilo) 55
Afmetingen 240 cm lang x 78 cm breed
Wielmaat voor (inch) 26
Wielmaat achter (inch) 20
Verlichting Batterijverlichting
Ringslot Abus Ringslot
Versnellingen 7 versnellingen Shimano
Banden Schwalbe
Deze driewielbakfiets van de Fietsfabriek verkopen we tegenwoordig meer dan de traditionele Fietsfabriek Bakfiets Classic. Dat komt omdat alle kennis en expertise van de afgelopen jaren is verwerkt in deze nieuwe snellere en slankere bakfiets. Het belangrijkste verschil is dat deze bakfiets smaller is met 78 centimeter op het breedste punt en daardoor gemakkelijker door een tuinhek gaat. Ook is het stuur minder ver van het zadel af, waardoor vooral dames dit prettiger vinden fietsen. De Fietsfabriek is eigenlijk het merk dat de bakfiets weer opnieuw in Nederland heeft geintroduceerd. Inmiddels zijn ruim 10.000 bakfietsen verkocht. Wij vergelijken de Fietsfabriek eigenlijk altijd met het automerk 'Volvo'. Het is een super-kwalitatief merk en aan alles is gedacht. Zo is de Fietsfabriek bijvoorbeeld de enige die een slotbeker heeft. Erg handig om je lange kettingslot in te bewaren. Qua specificaties is deze bakfiets bijna exact hetzelfde als de Fietsfabriek Bakfiets Classic. Het is een lekkere stevige bakfiets waar 150 kilo gewicht in de bak kan. Standaard heeft deze bakfiets 1 houten bankje met 2 driepuntsgordels voor 2 kinderen. Je kunt een extra bankje aanschaffen en dan kun je met gemak nog 2 kinderen meenemen en daarnaast nog flink wat bagage. Je kunt ook op dit 2e bankje een Maxi Cosi plaatsen. Dit zetten we dan vast met een extra brede plank en een Maxi Cosi Gordel. Je kunt er ook voor kiezen om een Melia Schelp te monteren. Vanzelfsprekend verkopen we deze accessoires allemaal los in deze webshop. Het frame is gepoedercoat, roest kan dus niet voorkomen. Bovendien geeft de Fietsfabriek daar 11 jaar garantie op. Deze Fietsfabriek bakfiets heeft standaard 7 versnellingen van Nexus en een terugtraprem. Ook deze fiets is electrisch uit te voeren voor een meerprijs. Dan heb je 7 versnellingen en een handremmen. De bakfiets is volledig uitgerust met een stevige bagagedrager, verstelbaar zadel, verstelbaar stuur, opstapje voor de kinderen naar de bak, ringslot van Abus en batterijverlichting. Zelf kun je nog bepalen of je een regenhuif neemt, dit is een heel leuk tentje waar kinderen direct enthousiast van worden. En het helpt echt tegen regen, wind en koude! Andere accessoires zijn een afdekzeil, slotbeker of een kettingslot. De kleur is gepoedercoat en standaard is een keuze tussen de kleuren rood, matzwart, grijs en wit. Voor een meerprijs kun je deze bakfiets lekker vrolijk maken met bijvoorbeeld crème, limegroen, geel of oranje. Succes met kiezen! Deze bakfiets staat altijd in onze winkels in Amsterdam en Haarlem om uit te proberen. Kom gerust langs, neem de kinderen mee en laat je goed voorlichten en test de bakfiets uit. De levertijd van alle Fietsfabriek-bakfietsen is standaard 5 weken, omdat de fiets op bestelling wordt geproduceerd.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Bakfiets Kettingslot

Bakfiets Kettingslot
€ 88,00

Melia bakfiets babyschelp

Melia bakfiets babyschelp
€ 95,00

Melia bakfiets peuterstoel

Melia bakfiets peuterstoel
€ 97,00

Fietsfabriek Bakfiets Smart afdekzeil

Fietsfabriek Bakfiets Smart afdekzeil
€ 99,00

Fietsfabriek Bakfiets Smart regenhuif

Fietsfabriek Bakfiets Smart regenhuif
€ 250,00
QR code van De Fietsfabriek Bakfiets Smart