De Fietsfabriek KDV 8-10 E-Bike

De Fietsfabriek KDV 8-10 E-Bike

De Fietsfabriek KDV 8-10 E-Bike

Meer afbeeldingen

Availability: Out of stock.

€ 7.800,00

De Fietsfabriek maakt al jaren bakfietsen op maat. Deze KDV bakfiets neemt met gemak 8 tot 10 kinderen mee, ideaal voor grote groepen kinderen.

 
De Fietsfabriek is erg trots op de Crèchebakfiets en dat kunnen we ons goed voorstellen. Veel van de klanten komen voor een gewone bakfiets en dan is deze crèchebakfiets wel het summum van kindervervoer. Ook hier is weer als basis de klassieke bakfiets gekozen, alleen is de bak een stuk langer en breder gemaakt. Hierdoor ontstaat veel meer ruimte. Op de afbeeldingen zie je ook dat er gemakkelijk 8 kinderen mee in de bak kunnen en twee achterop. De bankjes zitten aan de linker- en rechterkant van de houten bank en er zitten 4 kinderen aan iedere kant. Vanzelfsprekend zitten er ook 4 driepuntsgordels per kant in, zodat de kinderen ook veilig kunnen zitten. De houten vloer is antislip, zodat de kinderen niet uitglijden. Ook niet als het een beetje regent.

De KDV 8-10 fiets heeft 7 Shimano versnellingen en hydraulische handremmen voor en achter. Het verzet van de versnellingen is expres wat groter gezet, waardoor je met wat grotere halen meer vaart kunt maken. Verder zit er een parkeerrem op, zodat je gemakkelijk de bakfiets ergens kunt neerzetten en zorgt dat ie niet opeens wegrolt. Het frame is gefosfateerd en is daarna gepoedercoat. De bakfiets is volledig uitgerust met een stevige duo-zit bagagedrager, verstelbaar zadel (handig voor de verschillende medewerkers die erop fietsen), verstelbaar stuur, ringslot van Abus en batterijverlichting. De banden en velgen zijn van een bromfiets, wel zo belangrijk voor de sterkte.

De bakfiets wordt standaard geleverd in de kleur zwart of wit. Vanzelfsprekend zijn er meerdere mogelijkheden. Hiervoor kunt u persoonlijk contact met ons opnemen, zodat we een en ander met u kunnen bespreken.

Kom deze bakfiets uitproberen in onze winkel in Amsterdam op de Buitenveldertselaan 32, daar kun je gemakkelijk parkeren voor de deur. De KDV-bakfiets die we hebben staan is ook met electrische ondersteuning.
 


Merk De Fietsfabriek
Aantal wielen Driewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 60 cm
Frame Materiaal Staal
Afmetingen L: 2,92 x B: 1,06 x H 1,37
Wielmaat voor (inch) 26
Wielmaat achter (inch) 20
Aandrijving Electrische Aandrijving
Verlichting Batterijverlichting
Ringslot Abus Ringslot
Versnellingen 7 versnellingen
Banden Bromfiets
De Fietsfabriek is erg trots op de Crèchebakfiets en dat kunnen we ons goed voorstellen. Veel van de klanten komen voor een gewone bakfiets en dan is deze crèchebakfiets wel het summum van kindervervoer. Ook hier is weer als basis de klassieke bakfiets gekozen, alleen is de bak een stuk langer en breder gemaakt. Hierdoor ontstaat veel meer ruimte. Op de afbeeldingen zie je ook dat er gemakkelijk 8 kinderen mee in de bak kunnen en twee achterop. De bankjes zitten aan de linker- en rechterkant van de houten bank en er zitten 4 kinderen aan iedere kant. Vanzelfsprekend zitten er ook 4 driepuntsgordels per kant in, zodat de kinderen ook veilig kunnen zitten. De houten vloer is antislip, zodat de kinderen niet uitglijden. Ook niet als het een beetje regent. De KDV 8-10 fiets heeft 7 Shimano versnellingen en hydraulische handremmen voor en achter. Het verzet van de versnellingen is expres wat groter gezet, waardoor je met wat grotere halen meer vaart kunt maken. Verder zit er een parkeerrem op, zodat je gemakkelijk de bakfiets ergens kunt neerzetten en zorgt dat ie niet opeens wegrolt. Het frame is gefosfateerd en is daarna gepoedercoat. De bakfiets is volledig uitgerust met een stevige duo-zit bagagedrager, verstelbaar zadel (handig voor de verschillende medewerkers die erop fietsen), verstelbaar stuur, ringslot van Abus en batterijverlichting. De banden en velgen zijn van een bromfiets, wel zo belangrijk voor de sterkte. De bakfiets wordt standaard geleverd in de kleur zwart of wit. Vanzelfsprekend zijn er meerdere mogelijkheden. Hiervoor kunt u persoonlijk contact met ons opnemen, zodat we een en ander met u kunnen bespreken. Kom deze bakfiets uitproberen in onze winkel in Amsterdam op de Buitenveldertselaan 32, daar kun je gemakkelijk parkeren voor de deur. De KDV-bakfiets die we hebben staan is ook met electrische ondersteuning.
QR code van De Fietsfabriek KDV 8-10 E-Bike