Bakfiets.nl Cargo Trike Breed

Bakfiets.nl Cargo Trike Breed

Bakfiets.nl Cargo Trike Breed

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 2.015,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

Deze driewieler kan met gemak 4 kinderen kwijt in de bakfiets en het lekkere is dat deze bakfiets een gewoon fietsstuur heeft.

 
Dit is de brede versie van de Cargo Trike en net iets meer verkocht dan de smalle versie. Doordat de bakfiets nog breder is, staat deze veel stabieler op de weg en is omvallen echt niet mogelijk.
Het voordeel van deze driewielbakfiets is dat het een normaal fietsstuur heeft en dat vinden de meeste mensen prettig. Natuurlijk is deze bakfiets een uitblinker in kinderenvervoer, want met gemak gaan er 4 kinderen mee op de bankjes met driepuntsgordels. Overigens zijn deze houten bankjes opklapbaar, waardoor als de kinderen niet meegaan veel meer ruimte ontstaat voor boodschappen.

Het lekkere van zo’n driewielbakfiets is dat je veel stabieler bent en nooit meer met je voeten op de weg hoeft te staan, ze leunen gewoon op de pedalen. Bakfiets.nl is het meest verkochte merk, dus je hebt met deze bakfiets zeer goede kwaliteit in handen. Het frame is van staal, maar gepoedercoat waardoor roest geen kans heeft. En wat denk je van de spaken, die zijn extra dik met 2,6 mm.

Je kunt zelf kiezen hoe je deze bakfiets wilt uitvoeren qua versnellingen en remsystemen. Je kunt kiezen uit 3, 7 of 8 versnellingen met 2 handremmen. En er is ook een versie van 8 versnellingen van Shimano met een terugtraprem. Net wat je lekker vindt. Er is steeds meer vraag naar electrische bakfietsen en dus kunnen alle bakfietsen van bakfiets.nl ook electrisch worden uitgevoerd. De motor zit dan in het voorwiel en het betreft een Panasonic Li-ion 24 volt batterij van 13,5 ampère. Het laden van een volledige accu duurt ongeveer 4 a 5 uur met de bijgeleverde lader. De actieradius van deze Bakfiets.nl varieert tussen de 15 en 50 kilometer, afhankelijk van terrein.

Alle uitvoeringen hebben sowieso naafdynamo, waardoor de lamp automatisch aangaat. En dan nog de kleur, want ook dat is een belangrijke keuze. Wordt het zwart, blauw, rood of zwart? Natuurlijk kun je de bakfiets ook uitbreiden met diverse accessoires. Wij adviseren een regenhuif te nemen tegen kou, regen en wind. En in sommige gebieden is een afdekzeil ook echt aan te raden.

Hieronder een filmpje over de bakfietsen van Bakfiets.nl, hier zie je zowel de tweewieler als de driewieler:

 

Stel je bakfiets samen & bestel

Bakfiets.nl Cargo Trike Breed   +€ 2.015,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Add Items to Cart In winkelwagen


Merk Bakfiets.nl
Aantal wielen Tweewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 53,5 cm
Kleuren opties Blauw, Oranje, Rood, Zwart
Frame Materiaal Staal
Gewicht (kilo) 51
Afmetingen 220 cm lang x 96 cm breed
Wielmaat voor (inch) 20
Wielmaat achter (inch) 26
Verlichting Naafdynamo
Ringslot Axa
Versnellingen Nexus 3, 7 of 8 versnellingen
Banden Schwalbe
Dit is de brede versie van de Cargo Trike en net iets meer verkocht dan de smalle versie. Doordat de bakfiets nog breder is, staat deze veel stabieler op de weg en is omvallen echt niet mogelijk. Het voordeel van deze driewielbakfiets is dat het een normaal fietsstuur heeft en dat vinden de meeste mensen prettig. Natuurlijk is deze bakfiets een uitblinker in kinderenvervoer, want met gemak gaan er 4 kinderen mee op de bankjes met driepuntsgordels. Overigens zijn deze houten bankjes opklapbaar, waardoor als de kinderen niet meegaan veel meer ruimte ontstaat voor boodschappen. Het lekkere van zo’n driewielbakfiets is dat je veel stabieler bent en nooit meer met je voeten op de weg hoeft te staan, ze leunen gewoon op de pedalen. Bakfiets.nl is het meest verkochte merk, dus je hebt met deze bakfiets zeer goede kwaliteit in handen. Het frame is van staal, maar gepoedercoat waardoor roest geen kans heeft. En wat denk je van de spaken, die zijn extra dik met 2,6 mm. Je kunt zelf kiezen hoe je deze bakfiets wilt uitvoeren qua versnellingen en remsystemen. Je kunt kiezen uit 3, 7 of 8 versnellingen met 2 handremmen. En er is ook een versie van 8 versnellingen van Shimano met een terugtraprem. Net wat je lekker vindt. Er is steeds meer vraag naar electrische bakfietsen en dus kunnen alle bakfietsen van bakfiets.nl ook electrisch worden uitgevoerd. De motor zit dan in het voorwiel en het betreft een Panasonic Li-ion 24 volt batterij van 13,5 ampère. Het laden van een volledige accu duurt ongeveer 4 a 5 uur met de bijgeleverde lader. De actieradius van deze Bakfiets.nl varieert tussen de 15 en 50 kilometer, afhankelijk van terrein. Alle uitvoeringen hebben sowieso naafdynamo, waardoor de lamp automatisch aangaat. En dan nog de kleur, want ook dat is een belangrijke keuze. Wordt het zwart, blauw, rood of zwart? Natuurlijk kun je de bakfiets ook uitbreiden met diverse accessoires. Wij adviseren een regenhuif te nemen tegen kou, regen en wind. En in sommige gebieden is een afdekzeil ook echt aan te raden. Hieronder een filmpje over de bakfietsen van Bakfiets.nl, hier zie je zowel de tweewieler als de driewieler:
QR code van Bakfiets.nl Cargo Trike Breed