Bakfiets.nl Cargo Bike Lang

Bakfiets.nl Cargo Bike Lang

Bakfiets.nl Cargo Bike Lang

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 1.609,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

De meest verkochte bakfiets van heel Nederland, dat is dit model. Je kunt deze bakfiets.nl helemaal zelf samenstellen en het is een snelle tweewieler met een verlengde bak.

 
Deze Bakfiets.nl is veruit de meest verkocht bakfiets van Nederland. Dat komt omdat dit een net iets prettiger formaat is voor veel mensen en er meer mee kan. Bakfiets.nl is marktleider in Nederland en iedereen kent deze bakfietsen wel. Deze Bakfiets.nl Cargo Bike kwam als beste uit de test bij het tv-programma KASSA. En dat is ook terecht, want deze bakfiets is super goed en veilig voor kinderenvervoer.

Standaard wordt deze bakfiets uitgeleverd met een houten bankje met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kunnen er dan dus 2 kinderen mee, en er kan nog een Maxi Cosi op de bodem van de bakfiets worden meegenomen. Er kan ook worden gekozen voor een Melia Schelp om de baby mee te nemen. Later kan er een extra bankje worden gemonteerd, waarop nog eens 1 extra kindje meekan.

De fietsen worden in Nederland in Hoogeveen geproduceerd en het frame is van staal, maar toch heeft roest geen kans. Dus je kunt deze bakfietsen gewoon buiten laten staan. Je kunt kiezen uit een aantal uitvoeringen. Standaard wordt deze bakfiets uitgeleverd met 3 Shimano versnellingen en 2 handremmen. Je kunt ook kiezen voor 7 of 8 versnellingen of een uitvoering met 8 versnellingen en een terugtraprem. Aan u de keuze! Een electrische ondersteuning is ook mogelijk voor een meerprijs, het betreft dan een sterke 24 volt 180 W-motor in het voorwiel. Het accupack is een Li-ion batterij van Panasonic, ook weer 24 volt met 439 Wh. Het opladen van een volledig lege accu kost zo'n 4-5 uur. Steeds meer mensen kiezen voor electrisch, omdat het echt veel lichter en relaxter fietst. Bovendien zijn de prijzen de afgelopen jaren flink gedaald voor electrisch fietsen op een bakfiets.

Deze bakfiets is standaard uitgerust met een Axa ringslot, naafdynamo, stevige bagagedrager en een houten bankje in de bak met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kun je deze bakfiets nog wel uitbreiden met een aantal accessoires, zoals een regenhuif of een afdekzeil en sinds kort ook een regenhoed die om de hele bakfiets heen kan. Denk ook even aan een kettingslot, omdat het belangrijk is zo’n mooie fiets goed op slot te zetten. Ook deze bakfiets staat altijd in onze winkel in Amsterdam of Haarlem om uit te proberen, en we hebben ook een groot aantal accessoires in huis om te zien hoe dat past en eruit ziet.

Hieronder een filmpje met de Cargo Bike Lang en een Maxi Cosi erin:

 

Stel je bakfiets samen & bestel

Bakfiets.nl Cargo Bike Lang   +€ 1.609,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Add Items to Cart In winkelwagen


Merk Bakfiets.nl
Aantal wielen Tweewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 53,5 cm
Kleuren opties Antraciet, Blauw, Mat Zwart, Rood, Wit, Zwart
Frame Materiaal Staal
Gewicht (kilo) 41
Afmetingen 255 cm lang x 63 cm breed
Wielmaat voor (inch) 20
Wielmaat achter (inch) 26
Verlichting Naafdynamo
Ringslot Axa
Versnellingen 3, 7 of 8 versnellingen
Banden Schwalbe
Deze Bakfiets.nl is veruit de meest verkocht bakfiets van Nederland. Dat komt omdat dit een net iets prettiger formaat is voor veel mensen en er meer mee kan. Bakfiets.nl is marktleider in Nederland en iedereen kent deze bakfietsen wel. Deze Bakfiets.nl Cargo Bike kwam als beste uit de test bij het tv-programma KASSA. En dat is ook terecht, want deze bakfiets is super goed en veilig voor kinderenvervoer. Standaard wordt deze bakfiets uitgeleverd met een houten bankje met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kunnen er dan dus 2 kinderen mee, en er kan nog een Maxi Cosi op de bodem van de bakfiets worden meegenomen. Er kan ook worden gekozen voor een Melia Schelp om de baby mee te nemen. Later kan er een extra bankje worden gemonteerd, waarop nog eens 1 extra kindje meekan. De fietsen worden in Nederland in Hoogeveen geproduceerd en het frame is van staal, maar toch heeft roest geen kans. Dus je kunt deze bakfietsen gewoon buiten laten staan. Je kunt kiezen uit een aantal uitvoeringen. Standaard wordt deze bakfiets uitgeleverd met 3 Shimano versnellingen en 2 handremmen. Je kunt ook kiezen voor 7 of 8 versnellingen of een uitvoering met 8 versnellingen en een terugtraprem. Aan u de keuze! Een electrische ondersteuning is ook mogelijk voor een meerprijs, het betreft dan een sterke 24 volt 180 W-motor in het voorwiel. Het accupack is een Li-ion batterij van Panasonic, ook weer 24 volt met 439 Wh. Het opladen van een volledig lege accu kost zo'n 4-5 uur. Steeds meer mensen kiezen voor electrisch, omdat het echt veel lichter en relaxter fietst. Bovendien zijn de prijzen de afgelopen jaren flink gedaald voor electrisch fietsen op een bakfiets. Deze bakfiets is standaard uitgerust met een Axa ringslot, naafdynamo, stevige bagagedrager en een houten bankje in de bak met 2 driepuntsgordels. Natuurlijk kun je deze bakfiets nog wel uitbreiden met een aantal accessoires, zoals een regenhuif of een afdekzeil en sinds kort ook een regenhoed die om de hele bakfiets heen kan. Denk ook even aan een kettingslot, omdat het belangrijk is zo’n mooie fiets goed op slot te zetten. Ook deze bakfiets staat altijd in onze winkel in Amsterdam of Haarlem om uit te proberen, en we hebben ook een groot aantal accessoires in huis om te zien hoe dat past en eruit ziet. Hieronder een filmpje met de Cargo Bike Lang en een Maxi Cosi erin:
QR code van Bakfiets.nl Cargo Bike Lang