De Fietsfabriek Classic Bakfiets

De Fietsfabriek Classic Bakfiets

De Fietsfabriek Classic Bakfiets

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 2.095,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

Deze Fietsfabriek Classic bakfiets is de meest populaire driewielbakfiets van Nederland. Met 7 versnellingen en een terugtraprem fiets je heerlijk en vooral veel gemak met 4 kinderen door de stad of het dorp.

 
Deze driewielbakfiets van de Fietsfabriek is eigenlijk niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Sinds de opkomst van de bakfiets in de negentiger jaren is deze Fietsfabriek een ware klassieker. Het is een waar alternatief voor de auto: kinderen in de bak en nooit meer vast in het verkeer. Ook boodschappen, huisdieren en andere bagage vervoer je gemakkelijk in deze ruime bak.

Het is een lekkere stevige bakfiets waar 150 kilo gewicht in de bak kan. Twee volwassenen in de bak zijn dus geen probleem! Maar meestal neem je gewoon kinderen mee. Standaard heeft deze bakfiets 1 houten bankje met 2 driepuntsgordels voor 2 kinderen. Je kunt een extra bankje aanschaffen en dan kun je met gemak nog 2 kinderen meenemen en daarnaast nog flink wat bagage. Je kunt ook in plaats van dat 2e bankje een Maxi Cosi op de grond van de bakfiets zetten. Dan heb je alleen een Maxi Cosi Gordel nodig, om de Maxi Cosi vast te zetten. Vanzelfsprekend verkopen we deze accessoires allemaal los in deze webshop.

Het frame is gefosfateerd en is daarna gepoedercoat, roest kan dus niet voorkomen. Deze Fietsfabriek bakfiets heeft standaard 7 versnellingen van Nexus en een terugtraprem. Ook deze fiets is electrisch uit te voeren voor een meerprijs. Dan heb je ook 7 versnellingen en een terugtraprem.

De bakfiets is volledig uitgerust met een stevige bagagedrager, verstelbaar zadel, verstelbaar stuur, opstapje voor de kinderen naar de bak, ringslot van Abus en batterijverlichting. Zelf kun je nog bepalen of je een regenhuif neemt, dit is een heel leuk tentje waar kinderen direct enthousiast van worden. En het helpt echt tegen regen, wind en koude! Andere accessoires zijn een afdekzeil, slotbeker of een kettingslot.

Ja, dan nog de kleur. De kleur is gepoedercoat en standaard is een keuze tussen zwart, matzwart, rood, blauw, zilver en legergroen. Voor een meerprijs kun je deze bakfiets lekker vrolijk maken met bijvoorbeeld crème, oranje, geel of limegroen. De levertijd van de Fietsfabriek-bakfietsen is 5 weken, omdat iedere bestelling op maat wordt geproduceerd.
 

Stel je bakfiets samen & bestel

De Fietsfabriek Bakfiets Classic   +€ 2.095,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Add Items to Cart In winkelwagen


Merk De Fietsfabriek
Aantal wielen Driewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 60
Kleuren opties Groen, Mat Zwart, Zwart
Frame Materiaal Staal
Gewicht (kilo) 65
Afmetingen 235 cm lang x 88 cm breed x 122 cm hoog
Wielmaat voor (inch) 26
Wielmaat achter (inch) 20
Verlichting Batterijverlichting
Ringslot Abus
Versnellingen 7 versnellingen Nexus
Banden Schwalbe
Deze driewielbakfiets van de Fietsfabriek is eigenlijk niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Sinds de opkomst van de bakfiets in de negentiger jaren is deze Fietsfabriek een ware klassieker. Het is een waar alternatief voor de auto: kinderen in de bak en nooit meer vast in het verkeer. Ook boodschappen, huisdieren en andere bagage vervoer je gemakkelijk in deze ruime bak. Het is een lekkere stevige bakfiets waar 150 kilo gewicht in de bak kan. Twee volwassenen in de bak zijn dus geen probleem! Maar meestal neem je gewoon kinderen mee. Standaard heeft deze bakfiets 1 houten bankje met 2 driepuntsgordels voor 2 kinderen. Je kunt een extra bankje aanschaffen en dan kun je met gemak nog 2 kinderen meenemen en daarnaast nog flink wat bagage. Je kunt ook in plaats van dat 2e bankje een Maxi Cosi op de grond van de bakfiets zetten. Dan heb je alleen een Maxi Cosi Gordel nodig, om de Maxi Cosi vast te zetten. Vanzelfsprekend verkopen we deze accessoires allemaal los in deze webshop. Het frame is gefosfateerd en is daarna gepoedercoat, roest kan dus niet voorkomen. Deze Fietsfabriek bakfiets heeft standaard 7 versnellingen van Nexus en een terugtraprem. Ook deze fiets is electrisch uit te voeren voor een meerprijs. Dan heb je ook 7 versnellingen en een terugtraprem. De bakfiets is volledig uitgerust met een stevige bagagedrager, verstelbaar zadel, verstelbaar stuur, opstapje voor de kinderen naar de bak, ringslot van Abus en batterijverlichting. Zelf kun je nog bepalen of je een regenhuif neemt, dit is een heel leuk tentje waar kinderen direct enthousiast van worden. En het helpt echt tegen regen, wind en koude! Andere accessoires zijn een afdekzeil, slotbeker of een kettingslot. Ja, dan nog de kleur. De kleur is gepoedercoat en standaard is een keuze tussen zwart, matzwart, rood, blauw, zilver en legergroen. Voor een meerprijs kun je deze bakfiets lekker vrolijk maken met bijvoorbeeld crème, oranje, geel of limegroen. De levertijd van de Fietsfabriek-bakfietsen is 5 weken, omdat iedere bestelling op maat wordt geproduceerd.
QR code van De Fietsfabriek Classic Bakfiets