Winther Wallaroo Bakfiets

Winther Wallaroo Bakfiets

Winther Wallaroo Bakfiets

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Slechts: € 2.765,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

Deze Winther tweewielbakfiets is echt een topper in zijn categorie: het frame is geheel van aluminium en is dus superlicht. Met 7 versnellingen en handremmen is dit heerlijk fietsen....

 
Ook Winther heeft een tweewielbakfiets in haar assortiment. Winther is een Deens merk, daar worden de bakfietsen dan ook geproduceerd. De tweewieler is echt een lichtgewicht bakfiets, omdat het frame van aluminium is en ook de meeste onderdelen. Deze bakfiets heeft bijvoorbeeld dubbelwandige aluminium velgen. Deze Winther bakfiets weegt daarom maar 33,5 kilo, en dat maakt het één van de meest lichte bakfietsen die bestaat. Het voordeel ten opzichte van een driewiel-bakfiets is natuurlijk de grootte. Deze Wallaroo bakfiets is 79 cm breed en past daardoor door ieder tuinhekje en overal tussendoor.

Deze bakfiets heeft standaard 7 Shimano versnellingen en 2 schijfremmen. Het design van deze fiets is zo gemaakt dat het zeer snel fietst. Over de vorm is dus lang nagedacht. De regenhuif zit er standaard bij en heeft een mooie vorm, waardoor ook de wind er makkelijk langs gaat. De stoeltjes in de bak zijn ook mooi vormgegeven. De kinderen zitten lekker en worden heerlijk vooruit gefietst door papa of mama. Baby's kunnen in een Melia schelp op de stoeltjes worden gezet. Verlichting is optioneel, dus zit er niet standaard op. De bodem van de bak is van traanplaat, een sterk maar superlicht materiaal.

Er is ook een mogelijkheid om deze bakfiets uit te laten voeren met electrische ondersteuning. Dan komt er een 12 ampere accu, en blijven de 7 versnellingen. Hierop zit een meerprijs, maar dit maakt deze lichtgewicht bakfiets nog sneller. De standaard is makkelijk in het gebruik en lekker stevig om de bakfiets neer te zetten. Kortom, aan alles is gedacht om deze Winther bakfiets tot één van de snelste en lichtste fietsen te maken. Deze bakfiets staat op dit moment niet in één van onze winkels.

 

Stel je bakfiets samen & bestelMerk Winther
Aantal wielen Tweewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 53
Kleuren opties Zwart
Frame Materiaal Aluminium
Gewicht (kilo) 33
Afmetingen 263 cm lang, 79 cm breed
Wielmaat voor (inch) 20
Wielmaat achter (inch) 26
Verlichting Niet standaard
Ringslot Niet standaard
Versnellingen 7 versnellingen
Banden Schwalbe
Ook Winther heeft een tweewielbakfiets in haar assortiment. Winther is een Deens merk, daar worden de bakfietsen dan ook geproduceerd. De tweewieler is echt een lichtgewicht bakfiets, omdat het frame van aluminium is en ook de meeste onderdelen. Deze bakfiets heeft bijvoorbeeld dubbelwandige aluminium velgen. Deze Winther bakfiets weegt daarom maar 33,5 kilo, en dat maakt het één van de meest lichte bakfietsen die bestaat. Het voordeel ten opzichte van een driewiel-bakfiets is natuurlijk de grootte. Deze Wallaroo bakfiets is 79 cm breed en past daardoor door ieder tuinhekje en overal tussendoor. Deze bakfiets heeft standaard 7 Shimano versnellingen en 2 schijfremmen. Het design van deze fiets is zo gemaakt dat het zeer snel fietst. Over de vorm is dus lang nagedacht. De regenhuif zit er standaard bij en heeft een mooie vorm, waardoor ook de wind er makkelijk langs gaat. De stoeltjes in de bak zijn ook mooi vormgegeven. De kinderen zitten lekker en worden heerlijk vooruit gefietst door papa of mama. Baby's kunnen in een Melia schelp op de stoeltjes worden gezet. Verlichting is optioneel, dus zit er niet standaard op. De bodem van de bak is van traanplaat, een sterk maar superlicht materiaal. Er is ook een mogelijkheid om deze bakfiets uit te laten voeren met electrische ondersteuning. Dan komt er een 12 ampere accu, en blijven de 7 versnellingen. Hierop zit een meerprijs, maar dit maakt deze lichtgewicht bakfiets nog sneller. De standaard is makkelijk in het gebruik en lekker stevig om de bakfiets neer te zetten. Kortom, aan alles is gedacht om deze Winther bakfiets tot één van de snelste en lichtste fietsen te maken. Deze bakfiets staat op dit moment niet in één van onze winkels.
QR code van Winther Wallaroo Bakfiets