Alle merken bakfietsen in een webshop

Onze webshop Hollandse Bakfietsen heeft alle merken bakfiets in één webshop. Hierdoor kun je gemakkelijk vergelijken, dat is natuurlijk wel zo lekker… En bovendien hebben alle accessoires van alle merken ook goed verkrijgbaar.

De marktleider op het gebied van bakfietsen in Bakfiets.nl, vooral het model Bakfiets.nl Cargo Bike Lang kennen we allemaal. Dit is de meest verkochte bakfiets van Nederland. Maar we hebben ook alle andere modellen van Bakfiets.nl.

Daarnaast verkopen we het merk dat de bakfiets in Nederland weer op de kaart heeft gezet: de Fietsfabriek. De Fietsfabriek heeft de beste driewielbakfietsen van Nederland, die wij van harte aanbevelen.

Sinds kort zijn er ook een aantal andere merken verkrijgbaar, waarvan Urban Arrow de meest populaire is. Zij zijn door de Fietsersbond uitgeroepen tot beste elektrische bakfiets.  Urban Arrow is een relatief nieuw merk dat alle punten van een bakfiets heeft verbeterd die er zijn. We zijn fan van deze tweewieler, die vooral veel in elektrische uitvoering wordt verkocht.

Onze webshop heet Hollandse Bakfietsen, maar we hebben naast de Nederlandse merken ook gekozen om een buitenlands merk te verkopen. Daardoor heeft u als klant veel keuze en zijn alle soorten bakfietsen bij ons te koop. Dat is wel zo prettig, want dan kunt op één site alles goed vergelijken en een keuze maken!

Dat merk heet Winther en is zo’n beetje de mooiste bakfiets die er is. Ze hebben zowel een tweewiel- als een driewiel-uitvoering en de bakfietsen zijn iets hoger geprijsd, maar daar krijg je dan ook een prachtig kwaliteitsproduct voor terug. En Denemarken is echt net als Nederland een fietsland…

Kortom, veel keuze met deze merken. Niet eerder was er op internet een plek waar alle bakfietsen terug te vinden zijn. Oh ja, we hebben ook een ‘echte’ winkel in Amsterdam waar een groot aantal van deze producten te testen zijn! Onze winkel is open van dinsdag t/m zaterdag tussen 09:00 en 18:00 uur. U bent altijd welkom voor een kop koffie en een uitgebreide testrit met de bakfiets(en) en de bijbehorende accessoires van uw keuze.