Elektrische bakfiets?

Steeds meer fietsen zijn verkrijgbaar in een elektrische variant. Tot enkele jaren geleden was dit nauwelijks mogelijk voor bakfietsen, omdat bakfietsen gebruikt worden als echte transportfietsen en daardoor vaak te zwaar waren voor de eenvoudige motoren en vooral aandrijving.

Inmiddels zijn elektrische fietsen niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld: 15% van alle verkochte fietsen op jaarbasis een elektrische fiets. Er is dus ook een oplossing gekomen voor bakfietsen met een stevige elektrische motor. Veel klanten zijn daar erg blij mee, omdat ze lange stukken moesten fietsen of omdat opa of oma (inmiddels gewend aan hun elektrische fiets) op de bakfiets ook elektrisch wilden fietsen.

Er zijn nog weinig lange gebruikerservaringen met een elektrische bakfiets. Wij hebben inmiddels tientallen bakfietsen verkocht en krijgen de eerste ervaringen terug. Deze zijn positief, omdat deze klantengroep nooit gedacht had een bakfiets aan te schaffen en daar nu erg blij van wordt.

Wij verkopen allemaal goede merken en al deze merken hebben ook elektrische varianten. Kijk maar even goed naar alle specificaties. Vanzelfsprekend zijn de wat goedkopere bakfietsen ook goedkoper met elektrische ondersteuning en is er een goedkopere motor ingezet. De duurdere modellen hebben ook een duurdere motor.

Benieuwd welk model en merk het beste bij jou past? Kom erachter in 3 simpele stappen en bestel je bakfiets gemakkelijk online. Liever een proefritje maken? Ook dat kan bij onze winkel in Amsterdam.