Winther Kangaroo Lite Bakfiets

Winther Kangaroo Lite Bakfiets

Winther Kangaroo Lite Bakfiets

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 2.345,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

Deze Winther Kangaroo Lite is een goedkopere optie dan de broertjes, maar heeft wel alle voordelen met het aluminium frame en de 7 versnellingen met terugtraprem.

 
Deze Winther Kangaroo Lite Bakfiets is specifiek ontwikkeld om met gemak 2 tot 4 kinderen te vervoeren, of bijvoorbeeld één of meerdere honden. Het is een lichtgewicht bakfiets. Deze Winther Kangaroo Bakfiets weegt maar 38,4 kilo en kan dus met gemak vooruit worden getrapt. Winther komt van origine uit Denemarken, en eigenlijk is alleen Denemarken met Nederland te vergelijken als het gaat om de traditie van fietsen. Wij zijn bekend van merken als De Fietsfabriek en Bakfiets.nl, en in Denemarken werken ze met iets meer design. En dat zie je terug in deze Winther Bakfietsen.

Kinderen kunnen met gemak mee in deze Kangaroo Lite Bakfiets van Winther. In dit model kunnen er maximaal 4 kinderen mee, deze zitten op een prachtig kinderzitje. Dus niet zoals bij andere merken op een houten bankje of tegen de bak zelf aan. Nee, in een prachtig kuipstoeltje. Winther heeft de bakfiets echt om het kind heen ontworpen. Standaard wordt dit model geleverd zonder kinderzitjes, zodat je bijvoorbeeld huisdieren of goederen kunt vervoeren. Je kunt onderaan bij de opties aangeven om de 2 kinderzitjes erbij te kopen. Dan zorgen we dat deze prachtig in de Kangaroo Lite worden gemonteerd. Er is ook een wat grotere bakfiets beschikbaar, waardoor er 4 kinderen meekunnen in de bak. Dit kun je onderin bij de aanvink-boxen allemaal aangeven.

Standaard heeft deze Kangaroo Lite Bakfiets 7 versnellingen van Shimano Nexus en een stevige terugtraprem. Tegen een meerprijs kun je 8 versnellingen nemen met 2 handremmen (schijfremmen). Het frame is van aluminium en heeft standaard een zwarte kleur, zoals op de afbeelding. Tegen een geringe meerprijs zou je kunnen kiezen voor andere kleuren zoals rood, blauw of zilver. Ook echt het overwegen waard. De regenhuif is van rood, dus dat valt lekker op. Het mooie van deze regenhuif is dat je deze helemaal kunt opklappen, zodat de kinderen lekker in het mooie weer kunnen zitten. Helaas is het veel vaker in Nederland wat minder mooi, en heb je veel aan deze goede bescherming. Deze regenhuifen zijn qua kwaliteit niet te vergelijken met de Nederlandse merken; deze Winther regenhuifen zijn echt van absolute top-kwaliteit.

Het stuur is stevig en daarmee stuur je de gehele bak. Er zitten dempers op beide voorwielen, waardoor je erg stabiel en zeer comfortabel kan fietsen. Je zou deze bakfiets ook nog kunnen uitvoeren met electrische ondersteuning. Je krijgt dan een sterke motor (ze zijn wel wat gewend in Denemarken) van 12 ampere, waardoor je flink kunt doorfietsen. Wellicht een goede optie om over na te denken? Denk ook even over een goed kettingslot na, want het is natuurlijk zonde als zo'n mooie bakfiets gestolen zou worden.
 

Stel je bakfiets samen & bestel

Winther Kangaroo Lite   +€ 2.345,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Add Items to Cart In winkelwagen


Merk Winther
Aantal wielen Driewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 53
Kleuren opties Blauw, Rood, Zwart
Frame Materiaal Aluminium
Gewicht (kilo) 38
Afmetingen 207 cm lang x 89 cm breed x 114 cm hoog
Wielmaat voor (inch) 20
Wielmaat achter (inch) 26
Verlichting Optioneel
Ringslot Optioneel
Versnellingen Shimano Nexus 7 of 8 versnellingen
Banden Schwalbe
Deze Winther Kangaroo Lite Bakfiets is specifiek ontwikkeld om met gemak 2 tot 4 kinderen te vervoeren, of bijvoorbeeld één of meerdere honden. Het is een lichtgewicht bakfiets. Deze Winther Kangaroo Bakfiets weegt maar 38,4 kilo en kan dus met gemak vooruit worden getrapt. Winther komt van origine uit Denemarken, en eigenlijk is alleen Denemarken met Nederland te vergelijken als het gaat om de traditie van fietsen. Wij zijn bekend van merken als De Fietsfabriek en Bakfiets.nl, en in Denemarken werken ze met iets meer design. En dat zie je terug in deze Winther Bakfietsen. Kinderen kunnen met gemak mee in deze Kangaroo Lite Bakfiets van Winther. In dit model kunnen er maximaal 4 kinderen mee, deze zitten op een prachtig kinderzitje. Dus niet zoals bij andere merken op een houten bankje of tegen de bak zelf aan. Nee, in een prachtig kuipstoeltje. Winther heeft de bakfiets echt om het kind heen ontworpen. Standaard wordt dit model geleverd zonder kinderzitjes, zodat je bijvoorbeeld huisdieren of goederen kunt vervoeren. Je kunt onderaan bij de opties aangeven om de 2 kinderzitjes erbij te kopen. Dan zorgen we dat deze prachtig in de Kangaroo Lite worden gemonteerd. Er is ook een wat grotere bakfiets beschikbaar, waardoor er 4 kinderen meekunnen in de bak. Dit kun je onderin bij de aanvink-boxen allemaal aangeven. Standaard heeft deze Kangaroo Lite Bakfiets 7 versnellingen van Shimano Nexus en een stevige terugtraprem. Tegen een meerprijs kun je 8 versnellingen nemen met 2 handremmen (schijfremmen). Het frame is van aluminium en heeft standaard een zwarte kleur, zoals op de afbeelding. Tegen een geringe meerprijs zou je kunnen kiezen voor andere kleuren zoals rood, blauw of zilver. Ook echt het overwegen waard. De regenhuif is van rood, dus dat valt lekker op. Het mooie van deze regenhuif is dat je deze helemaal kunt opklappen, zodat de kinderen lekker in het mooie weer kunnen zitten. Helaas is het veel vaker in Nederland wat minder mooi, en heb je veel aan deze goede bescherming. Deze regenhuifen zijn qua kwaliteit niet te vergelijken met de Nederlandse merken; deze Winther regenhuifen zijn echt van absolute top-kwaliteit. Het stuur is stevig en daarmee stuur je de gehele bak. Er zitten dempers op beide voorwielen, waardoor je erg stabiel en zeer comfortabel kan fietsen. Je zou deze bakfiets ook nog kunnen uitvoeren met electrische ondersteuning. Je krijgt dan een sterke motor (ze zijn wel wat gewend in Denemarken) van 12 ampere, waardoor je flink kunt doorfietsen. Wellicht een goede optie om over na te denken? Denk ook even over een goed kettingslot na, want het is natuurlijk zonde als zo'n mooie bakfiets gestolen zou worden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Bakfiets Kettingslot

Bakfiets Kettingslot
€ 88,00

Winther bagagedrager + achterlamp

Winther bagagedrager + achterlamp
€ 51,00
     
QR code van Winther Kangaroo Lite Bakfiets