Winther Kangaroo Luxe 4-zits Bakfiets

Winther Kangaroo Luxe 4-zits Bakfiets

Winther Kangaroo Luxe 4-zits Bakfiets

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 3.740,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

Deze topper in ons assortiment is als beste getest en heeft 7 versnellingen en terugtraprem. Je kunt ook kiezen voor 8 versnellingen en 2 handremmen.

 

Deze Winther Kangaroo bakfiets is echt dé topper in ons assortiment en uitgeroepen als één van de beste bakfietsen ter wereld. Ook uit de bakfietstest van het tv-programma Kassa, kwam deze bakfiets goed naar voren. De bakfiets wordt gemaakt in Denemarken, in dezelfde fabriek als Christiani. Best wel bijzonder dat er ook zoveel goede (bak)fietsen uit Denemarken komen. Denemarken is na Nederland echt het fietsland van Europa...Deze Winther Kangaroo Bakfiets is exact hetzelfde als de gewone Luxe-versie, alleen is deze geschikt voor 4 kinderen. Er zitten dus 4 stoeltjes in de kuip, kijk maar eens goed op de afbeelding. Kinderen kunnen met gemak in deze bakfiets en de gehele bakfiets is ontwikkeld met kinderen als uitgangspunt. Het is de enige bakfiets met echte stoeltjes. De andere merken hebben bijvoorbeeld houten bankjes of een soort hangmatten (bij Johnny Loco). Dit is voor kinderen het meest relaxt. Want Winther Bakfietsen bouwen de bakfietsen eigenlijk helemaal om het kind heen.

De Kangaroo bakfiets koppelt een modern design aan bijzondere technische eigenschappen. Het oversized aluminium frame, het echt technisch bijzondere onderstel en de onafhankelijk geveerde voorwielen met hydraulische schijfremmen zijn maar enkele details die deze bakfiets uniek maken. En dat merk je. Dit is met recht de lichtstlopende 3-wielige bakfiets op de markt.


Aan het comfort van de kinderen is extra aandacht besteed. Ze beschikken over afzonderlijk verstelbare comfortstoelen en zijn goed beschermd tegen weer en wind door de mooi afgewerkte regenhuif, die er standaard bij geleverd wordt. De stoeltjes zijn bevestigd op een railsysteem. Je kunt ze gemakkelijk in rij- of tegenrichting, voor- of achteruit, links, rechts of in het midden, rechtop of in slaapstand verstellen. Of je verwijdert ze in een handomdraai zodat je over een riante laadruimte beschikt. De zijraampjes van de huif kunnen opengeritst worden voor extra lucht. De achterzijde van de regenhuif kan open en zelfs helemaal verwijderd worden.

Het frame van deze bakfiets is geheel van aluminium waardoor deze bakfiets extreem licht fietst. Er kan tot wel 100 kilo worden meegenomen in de bak. De fiets heeft standaard 7 versnellingen van Shimano Nexus en een terugtraprem. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor 8 versnellingen en 2 handremmen (schijfremmen). Er zit standaard een achterlamp op en reflectoren aan de voorkant, zoals op de afbeelding is te zien. Er zijn beugels om een voorlamp op te bevestigen, maar deze zit er niet standaard op. U kunt deze Winther Bakfiets ook uitbreiden met een electrische ondersteuning, er komt dan een sterke motor en accu bij op basis van 12 ampere. Denk nog om een goed kettingslot, en Winther heeft ook een speciale pyjama laten ontwikkelen die om de gehele bakfiets heenkan, zodat ie altijd beschermd wordt. Oh ja, het enige dat je nu moet doen is het kiezen van de kleur. Standaard is het frame zwart, en de regenhuif rood. Je kunt tegen een geringe meerprijs de kleur van het frame aanpassen naar rood, blauw of zilver: ook erg leuk!

 

Stel je bakfiets samen & bestel

Winther Kangaroo Luxe 4-zits   +€ 3.740,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Add Items to Cart In winkelwagen


Merk Winther
Aantal wielen Driewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 53
Kleuren opties Rood, Zwart
Frame Materiaal Aluminium
Gewicht (kilo) 44
Afmetingen 218 cm lang x 90 cm breed x 120 cm hoog
Wielmaat voor (inch) 20
Wielmaat achter (inch) 26
Verlichting Achterlamp op batterij, voorlamp optioneel
Ringslot Optioneel
Versnellingen Nexus Shimano 7 of Shimano Alfine 8
Banden Schwalbe

Deze Winther Kangaroo bakfiets is echt dé topper in ons assortiment en uitgeroepen als één van de beste bakfietsen ter wereld. Ook uit de bakfietstest van het tv-programma Kassa, kwam deze bakfiets goed naar voren. De bakfiets wordt gemaakt in Denemarken, in dezelfde fabriek als Christiani. Best wel bijzonder dat er ook zoveel goede (bak)fietsen uit Denemarken komen. Denemarken is na Nederland echt het fietsland van Europa...

Deze Winther Kangaroo Bakfiets is exact hetzelfde als de gewone Luxe-versie, alleen is deze geschikt voor 4 kinderen. Er zitten dus 4 stoeltjes in de kuip, kijk maar eens goed op de afbeelding. Kinderen kunnen met gemak in deze bakfiets en de gehele bakfiets is ontwikkeld met kinderen als uitgangspunt. Het is de enige bakfiets met echte stoeltjes. De andere merken hebben bijvoorbeeld houten bankjes of een soort hangmatten (bij Johnny Loco). Dit is voor kinderen het meest relaxt. Want Winther Bakfietsen bouwen de bakfietsen eigenlijk helemaal om het kind heen.

De Kangaroo bakfiets koppelt een modern design aan bijzondere technische eigenschappen. Het oversized aluminium frame, het echt technisch bijzondere onderstel en de onafhankelijk geveerde voorwielen met hydraulische schijfremmen zijn maar enkele details die deze bakfiets uniek maken. En dat merk je. Dit is met recht de lichtstlopende 3-wielige bakfiets op de markt.

Aan het comfort van de kinderen is extra aandacht besteed. Ze beschikken over afzonderlijk verstelbare comfortstoelen en zijn goed beschermd tegen weer en wind door de mooi afgewerkte regenhuif, die er standaard bij geleverd wordt. De stoeltjes zijn bevestigd op een railsysteem. Je kunt ze gemakkelijk in rij- of tegenrichting, voor- of achteruit, links, rechts of in het midden, rechtop of in slaapstand verstellen. Of je verwijdert ze in een handomdraai zodat je over een riante laadruimte beschikt. De zijraampjes van de huif kunnen opengeritst worden voor extra lucht. De achterzijde van de regenhuif kan open en zelfs helemaal verwijderd worden. Het frame van deze bakfiets is geheel van aluminium waardoor deze bakfiets extreem licht fietst. Er kan tot wel 100 kilo worden meegenomen in de bak. De fiets heeft standaard 7 versnellingen van Shimano Nexus en een terugtraprem. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor 8 versnellingen en 2 handremmen (schijfremmen). Er zit standaard een achterlamp op en reflectoren aan de voorkant, zoals op de afbeelding is te zien. Er zijn beugels om een voorlamp op te bevestigen, maar deze zit er niet standaard op. U kunt deze Winther Bakfiets ook uitbreiden met een electrische ondersteuning, er komt dan een sterke motor en accu bij op basis van 12 ampere. Denk nog om een goed kettingslot, en Winther heeft ook een speciale pyjama laten ontwikkelen die om de gehele bakfiets heenkan, zodat ie altijd beschermd wordt. Oh ja, het enige dat je nu moet doen is het kiezen van de kleur. Standaard is het frame zwart, en de regenhuif rood. Je kunt tegen een geringe meerprijs de kleur van het frame aanpassen naar rood, blauw of zilver: ook erg leuk!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Bakfiets Kettingslot

Bakfiets Kettingslot
€ 88,00

Winther bagagedrager + achterlamp

Winther bagagedrager + achterlamp
€ 51,00
     
QR code van Winther Kangaroo Luxe 4-zits Bakfiets