Bakfiets.nl Cargo Trike Smal

Bakfiets.nl Cargo Trike Smal

Bakfiets.nl Cargo Trike Smal

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 1.839,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

Deze driewieler neemt met gemak 4 kinderen mee en past ook gemakkelijk om het tuinhekje heen.

 
Dit is een echte driewiel-bakfiets, dus lekker stabiel met 3 wielen. Het voordeel van deze driewielbakfiets is dat het een normaal fietsstuur heeft en dat vinden de meeste mensen prettig. Natuurlijk is deze bakfiets een uitblinker in kinderenvervoer, want met gemak gaan er 4 kinderen mee op de bankjes met driepuntsgordels. Overigens zijn deze houten bankjes opklapbaar, waardoor als de kinderen niet meegaan veel meer ruimte ontstaat voor boodschappen.

Het lekkere van zo’n driewielbakfiets is dat je veel stabieler bent en nooit meer met je voeten op de weg hoeft te staan, ze leunen gewoon op de pedalen. Bakfiets.nl is het meest verkochte merk, dus je hebt met deze bakfiets zeer goede kwaliteit in handen.

Je kunt zelf kiezen hoe je deze bakfiets wilt uitvoeren qua versnellingen en remsystemen. Je kunt kiezen uit 3, 7 of 8 versnellingen met 2 handremmen. En er is ook een versie van 8 versnellingen van Shimano met een terugtraprem. Net wat je lekker vindt. Er is steeds meer vraag naar electrische bakfietsen en dus kunnen alle bakfietsen van bakfiets.nl ook electrisch worden uitgevoerd. De motor zit dan in het voorwiel en het betreft een Panasonic Li-ion 24 volt batterij van 13,5 ampère. Het laden van een volledige accu duurt ongeveer 4 a 5 uur met de bijgeleverde lader. De actieradius van deze Bakfiets.nl varieert tussen de 15 en 50 kilometer, afhankelijk van terrein.
Alle uitvoeringen hebben sowieso naafdynamo, waardoor de lamp automatisch aangaat. En dan nog de kleur, want ook dat is een belangrijke keuze. Wordt het zwart, blauw, rood of zwart?

Natuurlijk kun je de bakfiets ook uitbreiden met diverse accessoires. Wij adviseren een regenhuif te nemen tegen kou, regen en wind. En in sommige gebieden is een afdekzeil ook echt aan te raden. Naast deze Cargo Trike smal, verkopen we ook een Cargo Trike breed. Veel klanten zijn net iets enthousiaster over deze brede versie.

Hieronder zie je een filmpje over de Cargo Trike van Bakfiets.nl, je ziet hier trouwens ook de Cargo Bike:

 

Stel je bakfiets samen & bestel

Bakfiets.nl Cargo Trike Smal   +€ 1.839,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Add Items to Cart In winkelwagen


Merk Bakfiets.nl
Aantal wielen Tweewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 53,5 cm
Kleuren opties Blauw, Oranje, Rood, Zwart
Frame Materiaal Staal
Gewicht (kilo) 47
Afmetingen 220 cm lang x 82 cm breed
Wielmaat voor (inch) 20
Wielmaat achter (inch) 26
Verlichting Naafdynamo
Ringslot Axa
Versnellingen 3, 7 of 8 Nexus versnellingen
Banden Schwalbe
Dit is een echte driewiel-bakfiets, dus lekker stabiel met 3 wielen. Het voordeel van deze driewielbakfiets is dat het een normaal fietsstuur heeft en dat vinden de meeste mensen prettig. Natuurlijk is deze bakfiets een uitblinker in kinderenvervoer, want met gemak gaan er 4 kinderen mee op de bankjes met driepuntsgordels. Overigens zijn deze houten bankjes opklapbaar, waardoor als de kinderen niet meegaan veel meer ruimte ontstaat voor boodschappen. Het lekkere van zo’n driewielbakfiets is dat je veel stabieler bent en nooit meer met je voeten op de weg hoeft te staan, ze leunen gewoon op de pedalen. Bakfiets.nl is het meest verkochte merk, dus je hebt met deze bakfiets zeer goede kwaliteit in handen. Je kunt zelf kiezen hoe je deze bakfiets wilt uitvoeren qua versnellingen en remsystemen. Je kunt kiezen uit 3, 7 of 8 versnellingen met 2 handremmen. En er is ook een versie van 8 versnellingen van Shimano met een terugtraprem. Net wat je lekker vindt. Er is steeds meer vraag naar electrische bakfietsen en dus kunnen alle bakfietsen van bakfiets.nl ook electrisch worden uitgevoerd. De motor zit dan in het voorwiel en het betreft een Panasonic Li-ion 24 volt batterij van 13,5 ampère. Het laden van een volledige accu duurt ongeveer 4 a 5 uur met de bijgeleverde lader. De actieradius van deze Bakfiets.nl varieert tussen de 15 en 50 kilometer, afhankelijk van terrein. Alle uitvoeringen hebben sowieso naafdynamo, waardoor de lamp automatisch aangaat. En dan nog de kleur, want ook dat is een belangrijke keuze. Wordt het zwart, blauw, rood of zwart? Natuurlijk kun je de bakfiets ook uitbreiden met diverse accessoires. Wij adviseren een regenhuif te nemen tegen kou, regen en wind. En in sommige gebieden is een afdekzeil ook echt aan te raden. Naast deze Cargo Trike smal, verkopen we ook een Cargo Trike breed. Veel klanten zijn net iets enthousiaster over deze brede versie. Hieronder zie je een filmpje over de Cargo Trike van Bakfiets.nl, je ziet hier trouwens ook de Cargo Bike:
QR code van Bakfiets.nl Cargo Trike Smal