Winther Kangaroo Luxe Bakfiets

Winther Kangaroo Luxe Bakfiets

Winther Kangaroo Luxe Bakfiets

Meer afbeeldingen

Beschikbaarheid: In voorraad

Slechts: € 3.190,00

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

 

Deze topper in ons assortiment is als beste getest en heeft 7 versnellingen en een terugtraprem.

 

Deze Winther Kangaroo bakfiets is echt dé topper in ons assortiment en uitgeroepen als één van de beste bakfietsen ter wereld. Ook uit de bakfietstest van het tv-programma Kassa, kwam deze bakfiets goed naar voren. De bakfiets wordt gemaakt in Denemarken, in dezelfde fabriek als Christiani. Best wel bijzonder dat er ook zoveel goede (bak)fietsen uit Denemarken komen. Denemarken is na Nederland echt het fietsland van Europa...


De Kangaroo bakfiets koppelt een modern design aan bijzondere technische eigenschappen. Het oversized aluminium frame, het echt technisch bijzondere onderstel en de onafhankelijk geveerde voorwielen met hydraulische schijfremmen zijn maar enkele details die deze bakfiets uniek maken. En dat merk je. Dit is met recht de lichtstlopende 3-wielige bakfiets op de markt.Aan het comfort van de kinderen is extra aandacht besteed. Ze beschikken over afzonderlijk verstelbare comfortstoelen en zijn goed beschermd tegen weer en wind door de mooi afgewerkte regenhuif, die er standaard bij geleverd wordt. De stoeltjes zijn bevestigd op een railsysteem. Je kunt ze gemakkelijk in rij- of tegenrichting, voor- of achteruit, links, rechts of in het midden, rechtop of in slaapstand verstellen. Of je verwijdert ze in een handomdraai zodat je over een riante laadruimte beschikt. De zijraampjes van de huif kunnen opengeritst worden voor extra lucht. De achterzijde van de regenhuif kan open en zelfs helemaal verwijderd worden. Standaard wordt deze bakfiets geleverd zonder deze stoeltjes. Onderaan bij de prijslijst kun je ze erbij bestellen. Maar je kunt ook kiezen voor deze bakfiets zonder stoeltjes, om bijvoorbeeld een hond te vervoeren of producten. We hebben ook een versie met 4 stoeltjes, zodat je maarliefst 4 kinderen mee kunt nemen. Deze bakfiets heet de Winther Kangaroo Luxe 4-zits.

Het frame van deze bakfiets is geheel van aluminium waardoor deze bakfiets extreem licht fietst. Er kan tot wel 100 kilo worden meegenomen in de bak. De fiets heeft standaard 7 versnellingen van Shimano Nexus en deze Winther bakfiets heeft een stevige terugtraprem. Je kunt ook tegen een meerprijs kiezen voor 8 versnellingen en 2 handremmen (schijfremmen). Er zit standaard een achterlamp op en reflectoren aan de voorkant, zoals op de afbeelding is te zien. Er zijn beugels om een voorlamp op te bevestigen, maar deze zit er niet standaard op. Je kunt de bakfiets ook uitbreiden met electrische ondersteuning. Je houdt dan 7 versnellingen, maar krijgt er een sterke motor voor terug op 12 ampere. Deze kan dus lekker ondersteunen! Denk ook nog om een goed kettingslot en Winther heeft als optie een speciale pyjama die om de gehele bakfiets heenkan om te beschermen. Deze bakfiets staat op dit moment niet in onze winkels in Amsterdam of Haarlem.

 

Stel je bakfiets samen & bestel

Winther Kangaroo Luxe   +€ 3.190,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Add Items to Cart In winkelwagen


Merk Winther
Aantal wielen Driewieler Bakfiets
Framehoogte (cm) 53
Kleuren opties Blauw, Rood, Zwart
Frame Materiaal Aluminium
Gewicht (kilo) 38
Afmetingen 218 cm lang x 90 cm breed x 120 cm hoog
Wielmaat voor (inch) 20
Wielmaat achter (inch) 26
Verlichting Optioneel
Ringslot Optioneel
Versnellingen Shimano Nexus 7 of Shimano Alfine 8 versnellingen
Banden Schwalbe

Deze Winther Kangaroo bakfiets is echt dé topper in ons assortiment en uitgeroepen als één van de beste bakfietsen ter wereld. Ook uit de bakfietstest van het tv-programma Kassa, kwam deze bakfiets goed naar voren. De bakfiets wordt gemaakt in Denemarken, in dezelfde fabriek als Christiani. Best wel bijzonder dat er ook zoveel goede (bak)fietsen uit Denemarken komen. Denemarken is na Nederland echt het fietsland van Europa...

De Kangaroo bakfiets koppelt een modern design aan bijzondere technische eigenschappen. Het oversized aluminium frame, het echt technisch bijzondere onderstel en de onafhankelijk geveerde voorwielen met hydraulische schijfremmen zijn maar enkele details die deze bakfiets uniek maken. En dat merk je. Dit is met recht de lichtstlopende 3-wielige bakfiets op de markt.

Aan het comfort van de kinderen is extra aandacht besteed. Ze beschikken over afzonderlijk verstelbare comfortstoelen en zijn goed beschermd tegen weer en wind door de mooi afgewerkte regenhuif, die er standaard bij geleverd wordt. De stoeltjes zijn bevestigd op een railsysteem. Je kunt ze gemakkelijk in rij- of tegenrichting, voor- of achteruit, links, rechts of in het midden, rechtop of in slaapstand verstellen. Of je verwijdert ze in een handomdraai zodat je over een riante laadruimte beschikt. De zijraampjes van de huif kunnen opengeritst worden voor extra lucht. De achterzijde van de regenhuif kan open en zelfs helemaal verwijderd worden. Standaard wordt deze bakfiets geleverd zonder deze stoeltjes. Onderaan bij de prijslijst kun je ze erbij bestellen. Maar je kunt ook kiezen voor deze bakfiets zonder stoeltjes, om bijvoorbeeld een hond te vervoeren of producten. We hebben ook een versie met 4 stoeltjes, zodat je maarliefst 4 kinderen mee kunt nemen. Deze bakfiets heet de Winther Kangaroo Luxe 4-zits. Het frame van deze bakfiets is geheel van aluminium waardoor deze bakfiets extreem licht fietst. Er kan tot wel 100 kilo worden meegenomen in de bak. De fiets heeft standaard 7 versnellingen van Shimano Nexus en deze Winther bakfiets heeft een stevige terugtraprem. Je kunt ook tegen een meerprijs kiezen voor 8 versnellingen en 2 handremmen (schijfremmen). Er zit standaard een achterlamp op en reflectoren aan de voorkant, zoals op de afbeelding is te zien. Er zijn beugels om een voorlamp op te bevestigen, maar deze zit er niet standaard op. Je kunt de bakfiets ook uitbreiden met electrische ondersteuning. Je houdt dan 7 versnellingen, maar krijgt er een sterke motor voor terug op 12 ampere. Deze kan dus lekker ondersteunen! Denk ook nog om een goed kettingslot en Winther heeft als optie een speciale pyjama die om de gehele bakfiets heenkan om te beschermen. Deze bakfiets staat op dit moment niet in onze winkels in Amsterdam of Haarlem.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Bakfiets Kettingslot

Bakfiets Kettingslot
€ 88,00

Winther bagagedrager + achterlamp

Winther bagagedrager + achterlamp
€ 51,00
     
QR code van Winther Kangaroo Luxe Bakfiets